Afscheid Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal

Na elf jaar neem ik afscheid van de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal.

In 2000 liep ik voor het eerst een dag mee in de Leidse Schouwburg bij het NNT. Die dag gebruikte ik om een verslag te schrijven voor mijn toelating op de opleiding Theatertechniek aan de A’damse Hogeschool voor de Kunsten. Toen ik daar in 2006 (eindelijk) mee klaar was kreeg ik een contract aangeboden.

Afgelopen september hielp ik mee met het afbreken van Vastgoed BV, de laatste keer voor mij in de Leidse Schouwburg.

In de tussentijd zijn er heel wat verbouwingen, congressen, voorstellingen, concerten en storingen in de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal geweest die mij hebben zoet gehouden, maar nu is het tijd voor iets anders.

Wat dat precies is weet ik nog niet, misschien ga ik de vloer op, ga ik een eigen bedrijf starten, word ik minimalist, of yogi, of minimalistische yogi, misschien ga ik wel bitcoins minen… ik weet het niet, maar jullie blijven vast op de hoogte via direct contact (koffie?), de sociale media of de tamtam.